nieuws-icon

JetSupport en Stratt+ gaan consortium aan voor helikopter onderhoud Defensie

Consortium wordt basis voor ondersteuning van outsourcing Defensie Cougars

JetSupport en Stratt+ zijn een consortium gestart ten behoeve van de beoogde outscourcing van het Cougar helikopteronderhoud van het Ministerie van Defensie. Zij hopen daarbij aan Defensie vanuit de private sector een unieke Nederlandse bijdrage te kunnen leveren bij het operationeel in stand houden van haar luchtvloot.

Beide bedrijven zullen samen met niet nader genoemde partners hun diensten aanbieden aan Defensie. De samenwerking tussen beide bedrijven is gebaseerd op een unieke synergie tussen kennis, resources en ervaring met ondersteuning van overheidsoperaties. ‘In de volgende fase zullen we de samenwerking verder toelichten en diepgang geven om een solide basis te vormen voor de aanbieding van onze diensten aan Defensie.’ aldus Ton van Deursen, managing director JetSupport.

Stratt+ Industrial Management Aerospace is als onafhankelijke Nederlandse organisatie al jaren een betrouwbare partner van de industrie, waaronder de Koninklijke Luchtmacht. Dit vindt plaats door het beschikbaar stellen van kennis en capaciteit van o.a. ervaren helikopteronderhoudstechnici, in de ruimste zin van het woord. Deze activiteiten vielen tot de overname in 2011 onder Delta Consult B.V. (onderdeel van het Zweedse SKF). Nadere informatie is te vinden via www.stratt.nl of via +31(0) 78 6120320.

JetSupport b.v. heeft zich als vliegtuigonderhoudsbedrijf in de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd en bewezen in op maat geleverde onderhoudsdiensten voor o.a. de Nederlandse Kustwacht en zakelijke vliegbedrijven.

Share this ....
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Scroll to Top
logo-slogan
Call us at AOG Support: +31 20 502 2284 or use the form below